P4 Nästa är P4:s rikstäckande musiktävling för nyskriven och nyinspelad musik. Den vänder sig till både nya och etablerade låtskrivare och artister från hela Sverige. Under våren och sommaren genomför de 25 lokala P4-kanalerna sina lokala finaler av P4 Nästa. I augusti väljer en jury ut åtta av de 25 lokala vinnarna som slutliga tävlande i riksfinalen i Västerås konserthus den 12 september. Den låt som vinner P4 Nästa spelas regelbundet under en period i Sveriges största radiokanal, P4. En av de åtta riksfinalisterna kommer att erbjudas en plats i 2021 års Melodifestival.

Mer info om P4 Nästa finns på sverigesradio.se/p4nästa 

Josefin Johansson
Josefin Johansson är mångsysslaren som sjunger, skämtar, leder program i tv och radio, författar manus till humorprogram och skådespelar. 2018 utsågs hon till Årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan och vann SVT:s “På Spåret” tillsammans med Johar Bendjelloul. Josefin har bland annat medverkat i "Pang Prego", "Morgonpasset Sommar", "Allsång på Skansen" och är aktuell som programledare för SVT:s “Smartare än en femteklassare”. 2019 fick Josefin Johansson Carl von Linné-plaketten för sin bok Drottningsylt: nästan helt sanna sagor.

Titti Schultz
Titti Schultz är journalist och utbildad vid universitetet London College of Printing i London. Hon började sin radiokarriär inom närradion, gick sedan vidare till Rix FM som nyhetspresentatör 1994. 1998 började hon som programledare på Rix MorronZoo där hon jobbade fram till 2013. Från 2014 till juli 2016 hördes Titti Schultz i Vakna med NRJ och sedan 2017 programleder hon Sveriges största aktualitetsprogram, P4 Extra.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio


Kontakt

Maths Broborg
Projektledare P4 Nästa
maths.broborg@sverigesradio.se 
070-624 56 44

Susanna Mörner
Pressansvarig P4 Nästa
susanna.morner@sverigesradio.se
070-0839737

Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se.